‘Ik ben 9’

Als het gedrag van je kind jou irriteert kan je onderzoeken wat er aan de hand is. Waarom laat jouw kind dit gedrag zien? Wat zit er achter? Waarom is het hinderlijk voor jou?

Jouw kind beschermt zichzelf op deze manier. Als ouder richt je je aandacht al snel op het negatieve gedrag en krijgt dit negatieve gedrag alle aandacht. Probeer ook eens achter het gedrag van je kind te kijken, wat heeft je kind werkelijk nodig? Welke behoefte(n) heeft je kind? Benoem  vooral de positieve dingen die je ziet, want zoals ze zeggen: ‘wat je aandacht geeft groeit!’

Ik bied workshops aan voor zowel ouders als voor meiden in de leeftijd van 8 t\m 11 jaar.

Voor de ouders is het een interactieve workshop waarbij ik in laat zien wat er in je dochter omgaat en waar deze meiden op deze leeftijd mee te maken hebben en waar ze mee bezig zijn. Zodat je na de workshop milder naar je dochter gaat kijken en weet hoe je ze kunt helpen.

Een workshop voor de meiden, in groepjes van 4 a 5 meiden ga ik met ze werken, en het resultaat dat ik wil bereiken is het versterken van hun lef en zelfvertrouwen. Maar vooral dat ze plezier hebben en het fijn hebben met elkaar. Dat er verbinding ontstaat tussen de meiden, zodat de meiden zich helemaal vrij en veilig voelen om zichzelf te zijn. We gaan ook creatief aan de slag, dus kletsen en knutselen, een gezellige creatieve middag.

Ben jij geïnteresseerd? De datums van de workshop ‘ik ben 9’ volgen nog. Maar heb jij zelf een groepje samengesteld, mail dan voor eventuele opties.

 

20 september workshop voor ouders 10.00 tot 12.00 bij Heartful Kidz Coaching in Wormer. Kosten €20,- inclusief koffie/thee en iets lekkers.

25 september workshop voor meiden van 9 [8 t/m 11 jaar] van 13.30 tot 15.30 bij Heartful Kidz Coaching in Wormer.        Kosten €15,- inclusief limonade, iets lekkers en materiaalkosten.

Bauke Borsboom
Meidencoach
Creator van de ‘Ik ben 9’ specialisatie
Auteur van het boek ‘Ik ben 9’
http://www.ikben9.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s