KRAGT-training

Kan jouw dochter meer zelfvertrouwen gebruiken?

De faalangst verminderen? Denk eens aan KRAGT-training!

KRAGT Training is een krachtige groepstraining voor meiden in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. De training geeft meiden inzicht in het sociaal handelen. Je dochter leert zichzelf beter kennen, waardoor ook het contact met anderen verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Je dochter krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.

In de training komen onderwerpen aan de orde als: ‘Wat is de invloedsfeer van anderen op jou?’ ‘Hoe geef je je grenzen aan en hoe kun je er toch bij horen zonder jezelf te verliezen en trouw te blijven aan je eigen gevoel?’

Als meiden zichzelf beter kennen en dit soort keuzes bewuster kunnen maken, hebben ze een sterke basis voor de verdere ontwikkeling. Je dochter leert zijn eigen grenzen en die van anderen kennen en respecteren. Ook is er aandacht voor hoe je kunt omgaan met gevoeligheid of boosheid, faalangst en onzekerheid, hoe je goed voor jezelf en de ander zorgt! Je dochter leert zijn eigen talenten en kwaliteiten beter kennen en gebruiken, waardoor het zelfvertrouwen en de eigenwaarde toenemen.

De KRAGT training is ook een multi-sensorische training. Door de grote diversiteit in oefeningen en (creatieve) werkvormen, wordt een verbinding gemaakt tussen hoofd, hart en handen.

De KRAGT-training bestaat uit vijf lessen van twee uur. De kosten bedragen 185,- per kind.

De training is voor meiden van 7 t\m 12 jaar, wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 meiden in Wormer.(Kemphaanstraat 121A)

Dinsdag 25 januari start er weer een KRAGT-training voor meiden van 8 t/m 9 jaar. Heb je interesse of vragen, stuur dan een mailtje naar heartfulkidzcoaching@gmail.com of bel 0622206203.

Klik hier voor meer informatie