Moeder-dochter workshop

Samen met je dochter een coach spel doen!

Heb jij soms ook van die ingewikkelde gesprekken met je dochter, je merkt dat ze wijzer en mondiger wordt.

Wil jij ook weer op een level met haar zitten en elkaar beter begrijpen? Weten wat er in haar koppie omgaat.

Hoe leuk is het om samen met je dochter een uur lang elkaar beter te leren kennen en dichter naar elkaar toe te groeien.

Je dochter zien stralen dat is toch genieten

Waar voel jij je veilig en waar word jij blij van? Wat zijn je kwaliteiten en talenten! Elkaar aanvullen en kiezen wat bij je past.  Samen overleggen en tot mooie gesprekken komen.

Samen met je dochter een uur iets gezelligs en creatiefs doen voor maar €30,- inclusief drinken en iets lekkers. En natuurlijk gaan jullie naar huis met een Goody bag!

Leuk als je je samen met je dochter opgeeft voor deze leuke workshop!

Wat zeggen andere moeders over de workshop

“Ik heb de workshop moeder en dochter gevolgd. De ene week met mijn ene dochter en de andere week met mijn andere dochter. Ik kan niet anders zeggen dan dat het heel geslaagd was!”

“Echt even tijd voor elkaar om elkaar op een dieper niveau te leren kennen. Ik kan het iedereen aanraden dit eens te doen!’

“Wij vonden het heel erg leuk om samen te doen en het heeft ons beide goed gedaan zo een moeder-dochter quality time middag

Geef je nu op voor deze leuke workshop.
Stuur mij een berichtje en we kijken samen wanneer het voor jullie het best uit komt om de workshop bij mij in de praktijk te doen!