Over mij

Mijn naam is Altina van Erkelens.

Vanaf mijn negentiende werkte ik in de kinderopvang, gelijk nadat ik mijn opleiding had afgerond. Nadat ik mijn tweede dochter kreeg ben ik gestopt en heb ik fulltime voor mijn drie dochters gezorgd. Toen de jongste naar de middelbare school ging heb ik weer een baantje gevonden in de peuteropvang. Ik vond het heerlijk om weer met kinderen te werken, maar ik wilde meer! Nadat ik het niet eens was met de inhoudelijke zaken op mijn werk, kwam ik er achter dat ik niet meer wilde werken voor een organisatie en dat ik iets voor mezelf wilde. Ik hoorde iemand vertellen over een kindercoach en ben gaan googelen. Het werd mij duidelijk, dit is wat ik wil! Werken met kinderen die even niet zo lekker in hun vel zitten. Ik ben vervolgens de opleiding kindercoach gaan volgen en in april 2018 heb ik deze afgerond. In augustus 2018 ben ik Heartful Kidz Coaching gestart.

Tijdens het coachen staat voor mij het vertrouwen voorop. Alleen meiden die zich veilig voelen kunnen zich ontwikkelen. De kracht zit in het positief coachen. Door samen te kijken naar de kwaliteiten van je dochter en deze kwaliteiten te gebruiken, proberen ik je dochter weer in balans te krijgen.

Thuis heb ik een ruimte gecreëerd en heb ik een praktijk aan huis.
Heeft u een dochter in huis die niet zo lekker in haar vel zit? Neem dan contact met mij op, dan plannen wij gratis een adviesgesprek van een half uur.

WhatsApp Image 2020-08-20 at 13.02.39 (1)