Theekransjes

“Bij theekransjes schenken we niet alleen thee, maar ook aandacht en wat je aandacht geeft groeit”

Even aan jezelf denken en alle stress van je werk, school en thuissituatie even vergeten. Je zou soms willen dat je tijd over had en die aan jezelf kon besteden, maar helaas heb je die te weinig. Herken je dit? Onder het genot van een kop thee en iets lekkers organiseert Heartful Kidz Coaching maandelijks een theekransje.

Tijdens deze middag wissel je ervaringen uit met andere moeders of meiden. Het is een moment voor jezelf, om weer helemaal bij te komen. Je gaat creatief aan de slag met als eerste een spel waar je verbonden wordt met emotionele ervaringen. Vervolgens maken we een moodboard met jouw hobby’s, gezin en andere plaatjes uit tijdschriften die jouw aanspreken. Dit allemaal onder het genot van een kop thee en iets lekkers, wie lijkt dit nou niet leuk?

Elk theekransje zal bestaan uit een thema. En zijn geschikt voor moeders, moeders met een dochter in de brugklas, vriendinnen, collega’s en meiden. De middag sluiten we af met een positief gevoel, eigen gemaakt werkje en je gaat naar huis met een goed gevulde goodie bag.

Je kan je opgeven via heartfulkidzcoaching@gmail.com of via whatsapp 0622206203. De kosten voor deze middag zijn €20,- euro per persoon.