Ik ben 9 workshop voor ouders en opvoeders.

Als het gedrag van je kind jou irriteert kan je onderzoeken wat er aan de hand is. Waarom laat jouw kind dit gedrag zien? Wat zit er achter? Waarom is het hinderlijk voor jou?

Jouw kind beschermt zichzelf op deze manier. Als ouder richt je je aandacht al snel op het negatieve gedrag en krijgt dit negatieve gedrag alle aandacht. Probeer ook eens achter het gedrag van je kind te kijken, wat heeft je kind werkelijk nodig? Welke behoefte(n) heeft je kind? Benoem  vooral de positieve dingen die je ziet, want zoals ze zeggen: ‘wat je aandacht geeft groeit!’

Voor de ouders is het een interactieve workshop waarbij ik in laat zien wat er in je dochter omgaat en waar deze meiden op deze leeftijd mee te maken hebben en waar ze mee bezig zijn. Zodat je na de workshop milder naar je dochter gaat kijken en weet hoe je ze kunt helpen.

Ben jij geïnteresseerd? De datums van de workshop ‘ik ben 9’ voor ouders en opvoeders volgen nog. Maar heb jij zelf een groepje samengesteld, mail dan voor eventuele opties.

Creator van de ‘Ik ben 9’ specialisatie

Bauke Borsboom
Auteur van het boek ‘Ik ben 9’